Giriş Kayıt
Kevin Carlin

Kevin Carlin


Yönetmen, Senarist, Kameraman

Kevin Carlin, yönetmen, senarist, kameraman.

Wentworth (2013), City Homicide (2007), BoyTown (2006), Packed to the Rafters (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paddy Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen 7.3 257
2015 Suç Kameraman 6.1 1,024
2015 Suç Yönetmen 9.5 263
2013 Dram Yönetmen 8.3 2,972
2013 Suç Yönetmen 8.7 13,813
2011 Komedi Yönetmen 7.1 959
2010 Suç Yönetmen 7.3 284
2008 Komedi Yönetmen 7.4 1,549
2007 Suç Yönetmen 7.4 675
2006 Komedi Yönetmen 5.4 756
2006 Dram Yönetmen 5.7 113

Figüran
2005 Komedi Yönetmen
Senarist
4.8 311
2001 Dram Yönetmen 7.2 4,103
1998 Dram Yönetmen 7.1 984
1994 Aksiyon Yönetmen 6.9 721
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019