Giriş Kayıt
Kim Carleton

Kim Carleton


Kostümcü

Kim Carleton, kostümcü.

Bu Nasıl Sarışın (2001), Kız Arkadaşım (1991), Hollywood Rüyası (1989), Bir Çift Kral (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kimberly Carlton | Kim Carlton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Kostüm Bölümü 6.7 3,752
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 781
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 1,043

Bir Çift Kral
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 2,796
2007 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 1,521

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 160,841
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.5 279

Kız Arkadaşım
1991 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 64,997

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 4,298
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019