Giriş Kayıt
Brett Carleton

Brett Carleton


Kameraman, Oyuncu, Yapımcı

Brett Carleton, kameraman, oyuncu, yapımcı.

The Little Hours (2017), Red (2008), Holidays (2016), All Nighter (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.8 12,644
2017 Komedi Kameraman 5.7 4,950
2017 Aksiyon Kameraman 4.6 264
2016 Komedi Kameraman 6.9 1,230
2016 Komedi Kameraman 5.1 8,188

Hesaplaşma
2016 Dram Kameraman 5.3 12,765

Lanet 2
2015 Korku Kameraman 5.3 39,396

Aşk Vizesi
2014 Komedi Kameraman 4.6 3,224
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 407,119
2013 Komedi Kameraman 5.1 560
2013 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
6.0 10,651
2012 Komedi Kameraman 6.4 8,730
2011 Gerilim Kameraman 5.8 618
2010 Dram Kameraman 6.7 1,413
2010 Komedi Kameraman 4.7 176
2010 Gerilim Kameraman 4.0 675

Ölüm Zinciri
2009 Korku Kameraman 4.2 4,726

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,422
2009 Komedi Kameraman 4.3 428
2009 Komedi Kameraman 6.5 2,434
2009 Komedi Kameraman 6.9 609

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Kameraman 4.9 3,744
2008 Dram Kameraman 5.9 97
2008 Dram Kameraman 7.1 9,556
2007 Komedi Kameraman 5.9 1,662
2007 Dram Kameraman 5.4 312
2007 Korku Kameraman 3.4 767
2007 Belgesel Kameraman 5.7 58
2007 Komedi Kameraman 5.8 207
2006 Komedi Kameraman 5.7 391
2006 Komedi Kameraman 5.9 7,693
2006 Dram Kameraman 6.8 256

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 226,783
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,638
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018