Giriş Kayıt
Stefano Caprioli

Stefano Caprioli


Müzisyen

Stefano Caprioli, Venezia, İtalya doğumlu müzisyen.

Doğum Yeri: Venezia, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gizem Müzik 4.3 184
2013 Dram Müzik 4.5 650
2011 Suç Müzik 7.1 30
2009 Aksiyon Müzik 4.1 2,757
1994 Dram Müzik 6.7 56
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018