Giriş Kayıt
Stefano Caprioli

Stefano Caprioli


Müzisyen

Stefano Caprioli, Venezia, İtalya doğumlu müzisyen.

Doğum Yeri: Venezia, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gizem Müzik 4.3 203
2013 Dram Müzik 4.6 720
2011 Suç Müzik 7.2 41
2009 Aksiyon Müzik 4.1 2,924
1994 Dram Müzik 6.7 61
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018