Giriş Kayıt
Alessandro Capone

Alessandro Capone (63)


Yönetmen, Senarist, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Alessandro Capone, 25 Temmuz 1955 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Distretto di polizia (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1955
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Alex Capone
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 62 Belgesel Oyuncu 7.2 302
2015 60 Gizem Yönetmen 4.2 244
2014 59 Aksiyon Yönetmen 2.5 1,287

Gizli Aşk
2007 52 Dram Senarist
Yönetmen
5.5 227
2000 45 Dram Yönetmen    
2000 Aksiyon Yönetmen 6.1 234
1986 31 Korku Senarist 4.5 1,210

Karmaşık Hisler
1986 31 Dram Yapım Yöneticisi
Senarist
5.6 338
1980 25 Gerilim Senarist
Yönetmen Asistanı
4.6 120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019