Giriş Kayıt
Simona Caparrini

Simona Caparrini


Oyuncu

Simona Caparrini, oyuncu.

L'abbiamo fatta grossa (2016), (1994) Postacı (1994), (2011) Immaturi (2011), (2013) Stai lontana da me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.5 860
2015 Oyuncu 7.5 37

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 233,209
2015 Komedi Oyuncu 5.5 253
2013 Komedi Oyuncu 5.8 508
2013 Dram Oyuncu 5.8 9,923
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 642

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 78,051
2011 Komedi Oyuncu 6.1 2,690

8. Harikalar Diyarı
2008 Dram Oyuncu 6.2 446
1998 Komedi Oyuncu 5.7 453
1996 Dram Oyuncu 4.0 155

Postacı
1994 Biyografi Oyuncu 7.7 29,885
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018