Giriş Kayıt
Peter Capaldi

Peter Capaldi (60)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Peter Dougan Capaldi, 14 Nisan 1958 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Elaine Collins ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Doctor Who (2005), Kısırdöngü (2009), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), The Thick of It (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Dougan Capaldi
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1958
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Peter Capadli
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
7.8 (5 Oy)
  • Currently 156/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 60 Animasyon Oyuncu 7.7 18,142
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 370

Ayı Paddington 2
2017 59 Animasyon Oyuncu 7.9 35,554

Ayı Paddington
2014 56 Komedi Oyuncu 7.2 76,195
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 14
2014 Macera Oyuncu 7.8 18,471
2013 Macera Oyuncu 9.4 12,569

Dünya Savaşı Z
2013 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 533,566

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 55 Biyografi Oyuncu 6.2 34,952
2013 55 Belgesel Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu 7.4 457
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,255
2011 53 Komedi Oyuncu 3.5 772

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 53 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.7 187

Kısırdöngü
2009 51 Komedi Oyuncu 7.5 49,567
2008 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.7 220
2007 Suç Oyuncu    
2007 49 Komedi Oyuncu 6.0 4,982
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,910
2007 Dram Oyuncu 8.2 66,648
2006 Belgesel Oyuncu 8.7 64
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 35,902
2005 Macera Oyuncu 8.7 174,896
2005 47 Korku Oyuncu 4.4 500

Sağdıç
2005 47 Komedi Oyuncu 6.1 3,286

Karantina
2005 47 Korku 5.6 5,690
2005 Komedi Oyuncu 8.7 16,143

Evdeki 9 Cinayet
2005 47 Dram Oyuncu 5.6 7,578
2004 46 Dram Oyuncu 6.6 321
2004 46 Biyografi Oyuncu 7.4 8,495
2003 Komedi Oyuncu 7.8 1,575
2003 Suç Oyuncu    

Genç Hitler
2002 44 Dram Oyuncu 6.6 6,343

Sadece Sinatra
2001 43 Dram Yönetmen
Senarist
5.9 459
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,273
1998 40 Komedi Oyuncu 6.4 568

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 39 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1997 39 Komedi Oyuncu 6.4 85,897

Smilla Ve Karlar
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,982
1996 38 Aile Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu    
1996 38 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 8.0 9,564
1994 36 Suç Oyuncu 6.4 1,881
1993 35 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.4 848
1993 35 Suç Oyuncu    
1993 35 Komedi Oyuncu 7.4 132
1992 Dram Oyuncu    

Tehlikeli İlişkiler
1988 30 Dram Oyuncu 7.6 58,219
1988 30 Korku Oyuncu 5.9 8,369
1985 27 Biyografi Oyuncu    
1985 27 Komedi Oyuncu 6.9 612

Yerel Kahraman
1983 25 Komedi Oyuncu 7.5 17,981
1964 Belgesel Oyuncu 8.7 797
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018