Giriş Kayıt
Peter Capaldi

Peter Capaldi (60)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Peter Dougan Capaldi, 14 Nisan 1958 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Elaine Collins ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Doctor Who (2005), Kısırdöngü (2009), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), The Thick of It (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Dougan Capaldi
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1958
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Peter Capadli
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
6.7 (6 Oy)
  • Currently 133.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 60 Animasyon Oyuncu 7.5 26,288
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 444

Ayı Paddington 2
2017 59 Animasyon Oyuncu 7.9 37,472

Ayı Paddington
2014 56 Komedi Oyuncu 7.2 77,481
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 35
2014 Macera Oyuncu 7.8 18,611
2013 Macera Oyuncu 9.4 15,683

Dünya Savaşı Z
2013 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 536,525

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 55 Biyografi Oyuncu 6.2 35,190
2013 55 Belgesel Oyuncu 7.7 145
2011 Gerilim Oyuncu 7.4 705
2011 Dram Oyuncu 8.0 8,740
2011 53 Komedi Oyuncu 3.5 796

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 53 Dram Oyuncu 6.7 1,613
2010 Dram Oyuncu 7.6 235

Kısırdöngü
2009 51 Komedi Oyuncu 7.5 49,837
2008 Dram Oyuncu 7.2 2,109
2008 Dram Oyuncu 6.7 232
2007 Suç Oyuncu 6.7 258
2007 49 Komedi Oyuncu 6.0 5,233
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,039
2007 Dram Oyuncu 8.2 67,001
2006 Belgesel Oyuncu 8.7 69
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 36,048
2005 Macera Oyuncu 8.7 177,692
2005 47 Korku Oyuncu 4.4 542

Sağdıç
2005 47 Komedi Oyuncu 6.1 3,438

Karantina
2005 47 Korku 5.6 6,011
2005 Komedi Oyuncu 8.7 16,371

Evdeki 9 Cinayet
2005 47 Dram Oyuncu 5.5 8,421
2004 46 Dram Oyuncu 6.5 340
2004 46 Biyografi Oyuncu 7.4 9,741
2003 Komedi Oyuncu 7.7 1,804
2003 Suç Oyuncu 7.5 95

Genç Hitler
2002 44 Dram Oyuncu 6.6 6,639

Sadece Sinatra
2001 43 Dram Yönetmen
Senarist
5.9 481
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,314
1998 40 Komedi Oyuncu 6.4 617

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 39 Komedi Oyuncu 6.6 7,027
1997 39 Komedi Oyuncu 6.4 86,702

Smilla Ve Karlar
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,596
1996 38 Aile Oyuncu 6.5 206
1996 Dram Oyuncu 7.3 2,432
1996 38 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 8.0 9,641
1994 36 Suç Oyuncu 6.4 2,045
1993 35 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.4 903
1993 35 Suç Oyuncu 8.2 2,547
1993 35 Komedi Oyuncu 7.6 149
1992 Dram Oyuncu 7.0 47

Tehlikeli İlişkiler
1988 30 Dram Oyuncu 7.6 58,531
1988 30 Korku Oyuncu 5.9 8,548
1985 27 Biyografi Oyuncu 5.6 172
1985 27 Komedi Oyuncu 7.0 661

Yerel Kahraman
1983 25 Komedi Oyuncu 7.5 18,084
1964 Belgesel Oyuncu 8.7 850
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018