Giriş Kayıt
Chien Tsao

Chien Tsao (79)


Oyuncu

Tsao Chi-fan, 08 Eylül 1922 Beijing, Çin doğumlu oyuncu.

Long men kezhan (1967) yapımıyla biliniyor.

Chien Tsao, 10 Ağustos 2002 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Tsao Chi-fan
Doğum Tarihi: 08 Eylül 1922
Ölüm Tarihi: 10 Ağustos 2002
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Diğer Bir İsmi: Kien Cho | Kao Chuan | Cho Jian | Tsaw Kien | Tso
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Island of Fire
1990 68 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,855
1987 65 Oyuncu 6.8 83
1983 61 Dram Oyuncu 6.6 24
1979 57 Dram Oyuncu 6.7 35
1977 55 Aksiyon Oyuncu 5.1 59
1977 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 142
1977 55 Aksiyon Oyuncu 6.1 375
1974 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 15
1973 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 164
1971 49 Most Popular by Genre Oyuncu 7.6 4,394
1967 45 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,725
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019