Giriş Kayıt
Jerry Cantrell

Jerry Cantrell (52)


Oyuncu, Müzisyen

Jerry Fulton Cantrell Jr., 18 Mart 1966 Tacoma, Washington, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Baş Belası (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jerry Fulton Cantrell Jr.
Doğum Tarihi: 18 Mart 1966
Doğum Yeri: Tacoma, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Alice in Chains
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Müzik Oyuncu 7.7 6
2011 45 Belgesel Oyuncu 8.3 7,180
2009 43 Komedi Oyuncu 5.7 548
2002 36 Belgesel Oyuncu 8.0 58

Yeni Bir Başlangıç
1996 30 Komedi Oyuncu 7.3 216,364

Son Kahraman
1993 27 Aksiyon Müzik 6.3 121,046

Bekarlar
1992 26 Komedi Oyuncu 6.7 25,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018