Giriş Kayıt
Richard Cant

Richard Cant


Oyuncu

Richard Cant, oyuncu.

İskoçya Kraliçesi Mary (2018), The Way We Live Now (2001), (2007) Stuart: A Life Backwards (2007), (2001) Lawless Heart (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 Biyografi Oyuncu 6.4 12,116

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 89,124
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,832
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 394
2007 Dram Oyuncu 7.9 7,854
2007 Komedi Oyuncu 6.1 849
2005 Dram Oyuncu 8.4 7,859
2002 Macera Oyuncu 7.7 2,403
2001 Dram Oyuncu 7.7 2,540
2001 Komedi Oyuncu
6.8 1,295
1997 Suç Oyuncu 7.8 19,118
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019