Giriş Kayıt
Bobby Cannavale

Bobby Cannavale (49)


Oyuncu

Robert Michael Cannavale, 03 Mayıs 1970 Union City, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Jenny Lumet ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Jumanji: Vahşi Orman (2017), Şef (2014), Ben, Tonya (2017), Kazananlar Kulübü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Michael Cannavale
Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1970
Doğum Yeri: Union City, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.89 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 49 Aksiyon Oyuncu    
2019 49 Suç Oyuncu    
2019 49 Biyografi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.6 12,365

Ant-Man ve Wasp
2018 48 Aksiyon Oyuncu 7.1 244,732
2018 48 Komedi Oyuncu 4.7 1,611
2018 48 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 82

Ben, Tonya
2017 47 Biyografi Oyuncu 7.5 141,896

Jumanji: Vahşi Orman
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.0 243,034
2017 47 Animasyon Oyuncu 6.7 40,281

Fındık İşi 2
2017 47 Animasyon Oyuncu 5.5 4,825

Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu
2016 46 Komedi Oyuncu 7.3 48,713
2016 Dram Oyuncu 7.8 19,515

Babalar Savaşıyor
2015 45 Komedi Oyuncu 6.2 96,952

Karınca Adam
2015 45 Aksiyon Oyuncu 7.3 501,814

Ajan
2015 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 213,988
2015 Suç Oyuncu 8.5 278,561
2015 45 Komedi Oyuncu 7.0 27,440
2014 44 Komedi Oyuncu 5.3 31,254
2014 44 Komedi Oyuncu 5.6 7,638

Şef
2014 44 Komedi Oyuncu 7.3 173,458
2014 Komedi Oyuncu 8.9 67,916
2014 44 Belgesel Oyuncu 6.3 1,028

Mavi Yasemin
2013 43 Dram Oyuncu 7.3 179,519
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.2 35,974

Çatlak Film
2013 43 Komedi Oyuncu 4.3 93,030
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 105,573
2011 41 Belgesel Oyuncu 7.5 39

Kazananlar Kulübü
2011 41 Komedi Oyuncu 7.2 51,625
2011 41 Komedi Oyuncu 6.0 1,043
2011 Müzik Oyuncu 7.9 92
2010 Komedi Oyuncu 8.5 70,606
2010 Romantik Oyuncu 6.7 1,036
2010 40 Komedi Oyuncu 5.3 146

Yedek Polisler
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 221,733
2010 Suç Oyuncu 7.6 28,897
2010 Suç Oyuncu 8.6 159,921
2009 39 Komedi Oyuncu 5.6 3,208

Sakar Polis
2009 39 Aksiyon Oyuncu 5.2 95,355
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,063
2009 Komedi Oyuncu 7.7 22,798

Ev Hapsi
2008 38 Korku Oyuncu 5.5 11,519

Çılgın Rekabet
2008 38 Komedi Oyuncu 5.7 17,507
2008 38 Komedi Oyuncu 5.7 1,124
2008 38 Dram Oyuncu 6.6 2,676

Misafir
2007 37 Suç 7.7 40,185

On Emir
2007 37 Komedi Oyuncu 5.1 15,982

Bedel
2007 37 Suç Oyuncu 5.8 2,092
2007 Belgesel Oyuncu 9.1 4,024
2007 37 Komedi Oyuncu 6.8 6,536
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,290

Gecenin Sesi
2006 36 Suç Oyuncu 5.9 14,079

Ekspres Kasa
2006 36 Komedi Oyuncu 6.6 13,808

Katil Yılanlar
2006 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 126,170

Hamburger Cumhuriyeti
2006 36 Komedi Oyuncu 6.3 22,556

Aşk ve Sigara
2005 35 Komedi Oyuncu 6.3 10,944

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 35 Komedi Oyuncu 6.6 816
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Mutlu Sonlar
2005 35 Komedi Oyuncu 6.4 8,670

Aşka Davet
2004 34 Komedi Oyuncu 6.1 40,587

Liman
2004 34 Suç Oyuncu 5.9 6,246

Hayatın İçinden
2003 33 Komedi Oyuncu 7.7 63,966
2003 Suç Oyuncu 7.6 22,363

Shortcut to Happiness
2003 33 Komedi Oyuncu 5.5 4,643
2003 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,059
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,368

Guru
2002 32 Komedi Oyuncu 5.4 14,422
2002 32 Dram Oyuncu 5.5 352
2002 Suç Oyuncu 7.7 148
2001 Komedi Oyuncu 8.7 110,767

Kemik Koleksiyoncusu
1999 29 Suç Oyuncu 6.7 142,169
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,409
1999 29 Suç Oyuncu 5.2 5,049

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 47,277
1998 28 Dram Oyuncu 7.2 6,091

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 27,833
1997 Suç Oyuncu 8.7 81,698
1996 26 Komedi Oyuncu 6.6 1,453

Karanlıktan Önce
1996 26 Suç Oyuncu 6.6 5,894
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,233
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019