Giriş Kayıt
Anthony Cannata

Anthony Cannata


Oyuncu

Anthony Cannata, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Anthony 'TJ' Cannata | Tony Cannata
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.9 83
1994 Suç Oyuncu 6.2 7,268

Hediyelik Kız
1993 Komedi Oyuncu 6.2 19,273
1992 Biyografi Oyuncu 6.6 19,661

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Oyuncu 6.7 265,365

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Oyuncu 5.7 3,151

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 26,498
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019