Giriş Kayıt
Ergun Cankaya

Ergun Cankaya


Kameraman, Set Dekoratörü

Ergun Cankaya, kameraman, set dekoratörü.

Stromberg - Der Film (2014), Guys and Balls (2004), 3 Türken & ein Baby (2015), Prenses ve Savaşçı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otoban
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 12,982
2016 Komedi Kameraman 6.9 100
2015 Komedi Kameraman 5.4 1,083

Fırıldak Kedi Findus
2014 Aile Kameraman 5.5 271

Kazananların Yalanları
2014 Gerilim Kameraman 5.5 287
2014 Komedi Kameraman 7.3 6,473

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Kameraman 8.1 387,138

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman 7.4 124,569

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 118,714

Guys and Balls
2004 Komedi Kameraman 6.7 1,696

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Kameraman 7.5 13,663
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 5,374
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019