Giriş Kayıt
Lorrie Campbell

Lorrie Campbell


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Lorrie Campbell, sanat bölümü, görsel efekt.

İlk Aşk (2010), İntikam Ateşi (2003), Bela İş Başında (2003), Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lorrie Stieben
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Sanat Bölümü 4.2 34,120

Gecenin Kanunu
2016 Suç Sanat Bölümü 6.4 46,791

Zor Saatler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 55,566

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 534,640

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.3 143,308

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.2 36,937

Mr. Banks
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 139,541

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 443,887

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,919

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Sanat Bölümü 7.8 385,481

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 194,911

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 430,143

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.9 90,861

İlk Aşk
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.7 74,426

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 269,458

Suretler
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 162,956

17 Yeniden
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 166,107

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 535,712
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 96,781

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 217,434

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Sanat Bölümü 7.1 361,685

Halka 2
2005 Korku Sanat Bölümü 5.4 85,133

Mükemmel
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.4 73,550

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 42,189

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 34,177

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 44,034

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 196,689

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.7 52,313

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 48,776

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sanat Bölümü 4.7 14,485
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 368,516
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 4,858

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 73,091
1995 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 2,069
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019