Giriş Kayıt
Aaron Campbell

Aaron Campbell


Görsel Efekt, Animasyon

Aaron Campbell, görsel efekt, animasyon.

Hokus Pokus (1993), (1996) Dev Şeftali (1996), (2005) Tatlı Cadı (2005), (2004) Çılgın Yılbaşı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 356,583

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 154,640

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 208,188

Tatlı Cadı
2005 Komedi Görsel Efekt 4.8 65,060

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.3 36,772
2002 Animasyon Animasyon 7.4 3,634

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 45,129

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 114,237

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 114,119

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 30,583

Kızılmaske
1996 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 30,454

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 55,919

Uçan fil
1995 Aksiyon Çeşitli 5.0 7,887
1994 Komedi Görsel Efekt 5.2 7,722

Hokus Pokus
1993 Komedi Görsel Efekt 6.8 79,694
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019