Giriş Kayıt
Bill Camp

Bill Camp


Oyuncu

Bill Camp, oyuncu.

2004 yılının Eylül ayında Elizabeth Marvel ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

The Night Of (2016), Tamara Drewe (2010), The Looming Tower (2018), Yangın Yeri (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    

Yangın Yeri
2018 Dram Oyuncu 7.1 6,775
2018 Biyografi Oyuncu 7.1 14,986
2018 Komedi Oyuncu 6.2 3,690
2018 Oyuncu 7.3 62

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 122,520
2018 Dram Oyuncu 8.0 6,228
2018 Dram Oyuncu 6.7 4,785

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 46,729

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 94,639

Kutsal Geyiğin Ölümü
2017 Dram Oyuncu 7.0 81,017

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 275
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 1,384
2017 Dram Oyuncu 6.3 7,951
2017 Biyografi Oyuncu 6.5 2,936

Altın
2016 Macera Oyuncu 6.7 48,499
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 26,902
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 185,425
2016 Macera Oyuncu 6.6 66,655
2016 Suç Oyuncu 8.6 94,822

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 152,897
2015 Komedi Oyuncu 5.4 52,256

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 31,516

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 504,170
2014 Dram Oyuncu 7.8 7,114
2014 Dram Oyuncu 8.3 63,076

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Oyuncu 8.1 562,029
2013 Gerilim Oyuncu 4.5 871
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 225,064

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.3 210,938

İtaat
2012 Suç Oyuncu 6.4 28,242
2010 Komedi Oyuncu 6.2 19,163
2010 Komedi Oyuncu 5.4 958

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 257,488

Şantaj
2008 Suç Oyuncu 6.1 35,898
2008 Dram Oyuncu 6.5 2,787

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.7 20,681
2007 Suç Oyuncu 8.1 26,175
2006 Suç Oyuncu 7.8 6,431
2005 Dram Oyuncu 6.5 2,221

Tutku Ağı
1998 Suç Oyuncu 7.3 133,059

Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6.4 35,637

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Oyuncu 7.3 12,898
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,608
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019