Giriş Kayıt
Frank P. Calzavara

Frank P. Calzavara


Dublör

Frank P. Calzavara, dublör.

Kara Şövalye (2008), Bugün Aslında Dündü (1993), Azap Yolu (2002), Lütfen Beni Öldürme (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank P. Calzauara | Frank Calzavara
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 642,533
2012 Aksiyon Dublör 7.9 30,181

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Dublör 6.1 86,785

Doğmamış
2009 Dram Dublör 4.8 46,662

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Dublör 9.0 2,042,176

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Dublör 7.6 206,091

Göl Evi
2006 Dram Dublör 6.8 128,945

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Dublör 6.6 74,530

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.2 1,182,662

Azap Yolu
2002 Suç Dublör 7.7 227,223

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Dublör 6.5 88,461

Bugün Aslında Dündü
1993 Komedi Dublör 8.0 537,586
1992 Biyografi Dublör 6.6 19,487
1992 Biyografi Dublör 5.9 8,560
1992 Aksiyon Dublör 6.3 7,521

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Dublör 5.7 3,117
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019