Giriş Kayıt
Charles Calvert

Charles Calvert


Oyuncu

Charles Calvert, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Dram Oyuncu 6.1 683
1958 Aksiyon Oyuncu 8.1 880
1953 Biyografi Oyuncu 6.4 149
1953 Dram Oyuncu 6.7 315
1952 Biyografi Oyuncu 7.0 1,087
1951 Komedi Oyuncu 6.3 974
1946 Dram Oyuncu 5.7 222
1941 Dram Oyuncu 6.4 57
1941 Komedi Oyuncu 7.3 4,795
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019