Giriş Kayıt
Gregory Calpakis

Gregory Calpakis (46)


Oyuncu

Gregory Calpakis, 27 Kasım 1972 Silver Spring, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Cold Squad (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1972
Doğum Yeri: Silver Spring, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Greg Calpakis
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,280
2005 Suç Oyuncu 7.0 400

Rehine
2002 30 Gerilim Oyuncu 5.8 6,958
2000 28 Dram Oyuncu 5.7 1,573
1997 25 Korku Oyuncu 4.6 2,107
1987 15 Komedi Oyuncu 5.8 23
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019