Giriş Kayıt
Alessandro Calosci

Alessandro Calosci (74)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alessandro Calosci, 05 Ağustos 1944 Marradi, İtalya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Kar Ve Kaplan (2005), Opera (1987), Il mostro (1994), Nalın Ağacı (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Marradi, İtalya
Diğer Bir İsmi: Sandro Calosci
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 74 Komedi Yapımcı 5.6 83
2015 Dram Yapımcı 6.1 93
2014 70 Dram Yapımcı 5.8 271
2011 67 Komedi Yapımcı 5.2 542
2009 65 Komedi Yapımcı 5.1 785
2007 Dram Yapımcı 6.3 289

Kar Ve Kaplan
2005 61 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 12,714
2005 61 Komedi Yapımcı 5.8 1,546

Biletler
2005 61 Komedi 7.0 2,349
2003 59 Komedi Yapımcı 5.4 1,033
2003 59 Dram Yapımcı 6.5 473

Gençliğin En İyisi
2003 59 Dram Yapımcı 8.5 18,739

The Profession of Arms
2001 57 Macera Yapım Yöneticisi 7.0 1,251

Derviş
2001 57 Yapımcı 5.7 150
1999 55 Komedi Yapımcı 6.6 362
1998 54 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 333
1998 54 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 38
1997 53 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 1,085
1997 53 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 2,619
1996 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 2,991
1995 51 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 1,045
1994 50 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 8,668
1989 45 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 316
1987 43 Korku Yapım Yöneticisi 7.1 12,210
1986 42 Korku Yapım Yöneticisi 5.2 133
1984 40 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 2,429
1979 35 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 321

Nalın Ağacı
1978 34 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 4,534
1977 33 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 46
1976 32 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 242
1975 31 Suç Yapım Yöneticisi 6.7 208
1974 30 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 182
1974 30 Suç Yapımcı 6.4 137
1973 29 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 363
1970 26 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 380
1970 26 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 92
1969 25 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.3 102
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019