Giriş Kayıt
Joachim Calmeyer

Joachim Calmeyer (87)


Oyuncu

Joachim Calmeyer, 23 Haziran 1931 Oslo, Norveç doğumlu oyuncu.

Mutfak Hikayeleri (2003), Yeni Yıl (2010), (2010) Dag (2010), (2003) Jonny Vang (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1931
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Yıl
2010 79 Komedi Oyuncu 6.2 903
2010 Komedi Oyuncu 8.5 3,935
2003 72 Komedi Oyuncu 6.3 1,411

Mutfak Hikayeleri
2003 72 Komedi Oyuncu 7.3 7,677
1995 64 Dram Oyuncu 4.6 920
1993 62 Dram Oyuncu 6.2 188
1989 58 Aksiyon Oyuncu 5.1 230
1968 37 Macera Oyuncu 6.8 36
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019