Giriş Kayıt
David Calloway

David Calloway


Yapımcı, Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapım Yöneticisi

David Calloway, yapımcı, kameraman, görüntü yönetmeni, yapım yöneticisi.

Efsanevi (2010), The Chaperone (2011), The Reunion (2011), Knucklehead (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Callaway | Dave Calloway | David K. Calloway
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 5.1 2,015
2011 Aksiyon Yapımcı 5.3 3,623
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 10,001
2011 Aksiyon Yapımcı 5.1 4,776
2010 Komedi Yapımcı 5.3 2,288

Efsanevi
2010 Dram Yapımcı 6.2 4,726

The O.C. 2
2003 Komedi Yapımcı 7.5 75,668
1990 Fantastik Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.5 2,436
1987 Aksiyon Yapımcı 5.3 523
1984 Komedi Kameraman 4.9 2,879

Cezaları Ölümdü
1984 Suç Yapımcı 6.2 163

Şahin Tepesi
1981 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 2,904
1980 Dram Kameraman 7.4 80
1978 Komedi Kameraman 7.5 105,447

Şeytanın Ruhu - Manitu
1978 Korku Kameraman 5.2 2,362

Mavi Tasma
1978 Suç Kameraman 7.6 6,226
1977 Dram Kameraman 6.0 460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019