Giriş Kayıt
Antonio Calloni

Antonio Calloni (57)


Oyuncu

Egizio Antônio Calloni, 06 Aralık 1961 São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

"Beleza Pura" (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Egizio Antônio Calloni
Doğum Tarihi: 06 Aralık 1961
Doğum Yeri: São Paulo, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Antônio Calloni
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 4.9 29
2018 Suç Oyuncu 8.1 52
2017 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,061
2016 Dram Oyuncu 9.0 463
2014 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 57
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Uyuşturucu Taciri
2013 52 Suç Oyuncu 6.6 2,439
2013 Dram Oyuncu 5.7 23
2012 Dram Oyuncu 5.4 221
2010 Dram Oyuncu 6.7 53
2009 Macera Oyuncu 6.8 503
2008 47 Dram Oyuncu 4.9 47
2007 Komedi Oyuncu 7.3 28
2007 Dram Oyuncu 7.0 66

Güneşin Melekleri
2006 45 Dram Oyuncu 7.2 885
2006 Dram Oyuncu 7.0 316
2001 Komedi Oyuncu 6.3 133
2001 Dram Oyuncu 8.1 2,183
2001 Komedi Oyuncu 8.1 947
2001 Komedi Oyuncu 7.6 755
2001 Dram Oyuncu 8.3 338
2000 Oyuncu 5.6 88
2000 Komedi Oyuncu 6.0 31
1999 Romantik Oyuncu 7.8 121
1998 Komedi Oyuncu 6.0 38
1997 Suç Oyuncu 5.5 55
1996 Komedi Oyuncu 8.0 857
1996 Romantik Oyuncu 7.7 92
1995 Komedi Oyuncu 4.3 520
1995 Dram Oyuncu 7.4 19
1991 Dram Oyuncu 7.2 72
1986 Dram Oyuncu 8.1 125
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (110,290) Chernobyl (32,453) The Big Bang Theory (4,060) The 100 (2,994) Killing Eve (2,721) The Blacklist (2,021) Vikings (1,520) Breaking Bad (1,400) Friends (1,054) The Flash (1,031)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019