Giriş Kayıt
Colleen Callaghan

Colleen Callaghan


Makyaj

Colleen Callaghan, makyaj.

Akıl Oyunları (2001), Hayalet Süvari (1999), Chicago (2002), Yaz Aşkı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Colleen Calaghan | Coleen Callaghan | Colleen Call
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ziyaret
2015 Korku Makyaj 6.2 101,442
2015 Dram Makyaj 5.2 3,541

Aşkın Halleri
2014 Dram Makyaj 6.3 10,747
2014 Dram Makyaj 6.2 2,335
2013 Dram Makyaj 6.9 8,425
2013 Dram Makyaj 6.9 7,773

Kiralık Aşık
2013 Komedi Makyaj 6.2 22,353
2013 Biyografi Makyaj 6.2 35,734

Boşanma Muamması
2013 Komedi Makyaj 5.7 12,063

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Makyaj 5.7 8,538

Jupiter Macerası
2013 Bilim-Kurgu Makyaj 6.4 62,686
2012 Komedi Makyaj 6.4 24,497

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Makyaj 7.6 7,178

Suçlu Kim?
2010 Komedi Makyaj 6.0 17,673

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Makyaj 4.9 23,817

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Makyaj 7.0 45,196
2010 Suç Makyaj 7.6 28,481

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Makyaj 7.7 24,769

Oniki
2010 Dram Makyaj 5.7 11,506

Uluma
2010 Animasyon Makyaj 6.8 12,067

Büyük Sır
2009 Dram Makyaj 7.1 20,958

Yaz Aşkı
2009 Komedi Makyaj 6.8 146,074

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Makyaj 4.7 7,834
2009 Dram Makyaj 7.1 2,564

Haberci
2009 Dram Makyaj 7.1 32,363

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Makyaj 7.8 535,554
2008 Dram Makyaj 7.7 96,753

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Makyaj 6.3 42,930
2007 Komedi Makyaj 5.6 2,574

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Makyaj 6.4 3,885

İlk Doğanlar
2007 Dram Makyaj 4.8 2,984
2007 Suç Makyaj 5.7 9,752
2007 Dram Makyaj 5.9 11,307

Garfield 2
2006 Komedi Makyaj 5.0 34,569
2005 Biyografi Makyaj 8.0 165,790

Gizemli Kasaba
2005 Dram Makyaj 7.4 4,927
2004 Aksiyon Makyaj 6.1 227,786

Aşka Veda
2003 Komedi Makyaj 6.3 37,244

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Makyaj 4.9 112,189
2002 Komedi Makyaj 7.2 199,872

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Makyaj 8.2 763,987

Günahkar
2001 Dram Makyaj 6.0 50,297

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Makyaj 4.4 4,480
2001 Komedi Makyaj 6.4 16,262

28 Gün
2000 Komedi Makyaj 6.0 40,387

Hemşire Betty
2000 Komedi Makyaj 6.2 31,789

Şahane Bekar
1999 Komedi Makyaj 5.0 15,919

Hayalet Süvari
1999 Dram Makyaj 7.4 304,376

200 Sigara
1999 Komedi Makyaj 5.9 14,050

Annem Uğruna
1998 Dram Makyaj 7.0 10,582

Melekler Şehri
1998 Dram Makyaj 6.7 106,541
1998 Komedi Makyaj 6.7 11,273

Sel
1998 Aksiyon Makyaj 5.8 30,233

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Makyaj 6.8 32,072

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Makyaj 6.1 22,144
1997 Suç Makyaj 7.2 2,428

Romantik Katil
1997 Aksiyon Makyaj 7.4 81,852

Tutku Gülleri
1996 Romantik Makyaj 6.1 7,495

Striptiz
1996 Komedi Makyaj 4.4 39,714

Kırık Ok
1996 Aksiyon Makyaj 6.0 85,405
1996 Komedi Makyaj 5.7 1,172

Sadakat
1996 Komedi Makyaj 5.9 1,859
1995 Komedi Makyaj 6.1 4,417
1995 Komedi Makyaj 6.4 1,627
1995 Biyografi Makyaj 5.9 1,290
1994 Komedi Makyaj 5.4 9,352

Erkek Severse
1994 Dram Makyaj 6.6 18,932

Gönülsüz Koruma
1994 Komedi Makyaj 6.2 14,487

Et Ve Kemik
1993 Dram Makyaj 6.2 4,545

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Makyaj 6.8 143,940
1992 Suç Makyaj 5.7 6,275

Amerikalılar
1992 Dram Makyaj 7.8 88,212

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 Komedi Makyaj 5.8 3,515

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 Dram Makyaj 7.7 60,835

Dalgaların Prensi
1991 Dram Makyaj 6.7 14,592

Bekarın Derdi
1991 Komedi Makyaj 6.4 9,187

Gerçeği Arayış
1991 Dram Makyaj 6.3 4,460

Rocky 5
1990 Dram Makyaj 5.2 114,972

Süphe Altında
1990 Suç Makyaj 6.9 34,335

Akıl Hocası
1990 Komedi Makyaj 6.5 17,465

Çelik Manolyalar
1989 Dram Makyaj 7.3 41,508

Hür Kan
1989 Aksiyon Makyaj 6.4 34,794
1988 Komedi Makyaj 4.4 5,620

Haberler
1987 Komedi Makyaj 7.2 24,597

Yazar! Yazar!
1982 Komedi Makyaj 6.1 4,670

Ölüm Tuzağı
1982 Komedi Makyaj 7.0 10,660
1981 Dram Makyaj 7.5 618

Özel Korumam
1980 Komedi Makyaj 7.1 7,931
1980 Dram Makyaj 6.4 1,700

Laura Mars'ın Gözleri
1978 Korku Makyaj 6.1 7,626
1973 Dram Makyaj 6.4 1,338
1973 Aksiyon Makyaj 6.1 1,055
1971 Komedi Makyaj 6.2 434
1970 Dram Makyaj 6.6 567

Yasak Aşk
1968 Dram Makyaj 7.4 2,662
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019