Giriş Kayıt
Richard Caffey

Richard Caffey (84)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Richard Franklin Caffey, 13 Aralık 1928 San Francisco, California, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Eğlenceler Oteli (1954), Toko-ri Köprüleri (1954), Çılgın Modeller (1955), The Strongest Man in the World (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Caffey, 18 Mart 2013 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard Franklin Caffey
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 18 Mart 2013
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick Caffey | Richard M. Caffey
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Yapımcı 8.5 2,562
1975 47 Gerilim Yapımcı 6.7 849
1975 47 Aile Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.1 2,306
1974 46 Aile Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.9 363
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 283
1972 44 Western Yapım Yöneticisi 5.9 132
1970 42 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 560
1962 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
8.4 1,965
1960 32 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 938
1959 Western Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.9 383
1959 31 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 1,459

Karaağaçlar Altında
1958 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,006
1958 30 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.7 1,034

Siyah Orkide
1958 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 769
1958 30 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 495
1957 29 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 205
1957 29 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,151
1957 29 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 1,530

Çapkın Ortaklar
1956 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 1,254
1956 28 Western Yönetmen Asistanı 6.4 1,038

On Emir
1956 28 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 56,288

Çılgın Modeller
1955 27 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 3,020

Toko-ri Köprüleri
1954 26 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 4,753

Eğlenceler Oteli
1954 26 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 28,231
1953 25 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 321
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019