Giriş Kayıt
Takeshi Caesar

Takeshi Caesar


Oyuncu

Takeshi Caesar, oyuncu.

Shinjuku kuroshakai: Chaina mafia sensô (1995), Full Metal gokudô (1997), Gokudô sengokushi: Fudô (1996), (2004) Izo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,234

Ley Lines
1999 Suç Oyuncu 7.0 1,240
1998 Komedi Oyuncu 7.1 453
1997 Komedi Oyuncu 6.0 1,657
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 350
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,375
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 150
1995 Suç Oyuncu 6.7 1,857
1995 Oyuncu 7.6 588
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019