Giriş Kayıt
Jennifer Jean Cacavas

Jennifer Jean Cacavas


Editör, Editör

Jennifer Jean Cacavas, editör, editör.

The Poseidon Adventure (2005), Straight from the Heart (2003), Friend Request (2013), Bir Tutam Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer J. Cacavas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Editör 6.6 269
2015 Aile Editör 4.3 138
2015 Aile Editör 6.1 404

Kitaba Uygun Aşk
2014 Dram Editör 6.3 969
2014 Romantik Editör 5.9 181
2013 Komedi Editör 6.7 1,329
2012 Komedi Editör 5.8 310
2012 Romantik Editör 5.6 1,263

Bir Tutam Aşk
2012 Dram Editör 6.7 1,310
2011 Aile Editör 6.4 1,242

Arıza Pete
2011 Komedi Editör 5.9 551
2011 Aile Editör 7.0 841
2011 Dram Editör 7.0 684
2010 Dram Editör 6.9 340

Dilek Listesi
2010 Komedi Editör 6.3 773
2010 Aile Editör 5.9 252
2010 Aile Editör 6.4 1,365
2009 Dram Editör 6.7 161
2009 Aile Editör 7.0 809
2009 Aksiyon Editör 4.3 121
2008 Aksiyon Editör 4.8 519
2008 Western Editör 5.3 561
2007 Dram Editör 7.1 992
2007 Komedi Editör 7.1 985
2007 Aksiyon Editör 4.5 858
2007 Aksiyon Editör 5.3 1,101
2007 Gizem Editör 7.1 347
2006 Dram Editör 5.7 384
2006 Western Editör 5.6 289
2006 Dram Editör 7.5 319
2005 Macera Editör 4.3 2,898
2004 Dram Editör 6.3 1,127
2004 Western Editör 5.9 278
2003 Aile Editör 5.1 243
2003 Dram Editör 7.0 1,347
2002 Western Editör 6.8 526
2001 Gerilim Editör 4.3 809
1998 Biyografi Editorial Department 7.0 317
1996 Dram Editorial Department 7.5 748
1996 Gerilim Editorial Department 5.1 147
1996 Komedi 5.2 2,186

Maske
1994 Komedi Editorial Department 6.9 303,210

Kötü Kızlar
1994 Western Editorial Department 5.1 10,632

Savaş Tarlaları
1994 Aksiyon Editorial Department 4.8 174
1993 Dram Editorial Department 4.8 1,111
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018