Giriş Kayıt
C.T.W.

C.T.W.


Sesler

C.T.W., sesler.

Masum Kan (1992), Big Bully (1996), Kuzenim Vinny (1992), Problem Çocuk 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sesler 4.5 3,764
1994 Komedi Sesler 6.2 10,579

Masum Kan
1992 Komedi Sesler 6.2 7,462

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sesler 7.5 92,626

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Sesler 4.6 18,535

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 6.0 13,057
1991 Aksiyon Sesler 5.9 5,869
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018