Giriş Kayıt
C.T.W.

C.T.W.


Sesler

C.T.W., sesler.

Masum Kan (1992), Big Bully (1996), Kuzenim Vinny (1992), Problem Çocuk 2 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sesler 4.6 4,112
1994 Komedi Sesler 6.3 11,564

Masum Kan
1992 Komedi Sesler 6.2 8,310

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Sesler 7.6 93,628

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Sesler 4.6 18,735

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 6.0 13,351
1991 Aksiyon Sesler 5.9 6,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018