Giriş Kayıt
Jule Böwe

Jule Böwe


Oyuncu

Jule Böwe, Rostock, German Democratic Republic doğumlu oyuncu.

Der Tatortreiniger (2011), Schwarze Schafe (2006), Yerçekimi (2009), (2010) Büyük Sessizlik (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Rostock, German Democratic Republic
Boyu: 1.74 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tavşan Okulu
2017 Animasyon Oyuncu 5.7 286
2016 Dram Oyuncu 6.1 369
2014 Aile Oyuncu 6.3 90
2012 Komedi Oyuncu 5.6 1,636
2012 Oyuncu 5.0 185
2011 Komedi Oyuncu 8.5 4,709

Büyük Sessizlik
2010 Suç Oyuncu 7.0 5,851

Yerçekimi
2009 Suç Oyuncu 6.7 769
2006 Suç Oyuncu 7.1 141
2006 Komedi Oyuncu 6.7 883
2005 Dram Oyuncu 6.1 208
2004 Komedi Oyuncu 6.3 521
1994 Suç Oyuncu 6.9 156

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019