Giriş Kayıt
Jack Byron

Jack Byron (95)


Oyuncu

Jack Byron, 09 Eylül 1895 Kasota, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Spite Marriage (1929), (1955) Kayıp Gezegen (1955), (1932) One Hour with You (1932), (1931) Indiscreet (1931) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Byron, 30 Mayıs 1991 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1895
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 1991
Doğum Yeri: Kasota, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: John Byron
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Gezegen
1955 60 Korku Oyuncu 5.9 7,982
1943 48 Komedi Oyuncu 6.4 1,062
1941 46 Komedi Oyuncu 7.7 1,064
1940 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,307
1940 45 Suç Oyuncu 7.1 986
1938 43 Gizem Oyuncu 6.4 98
1937 42 Macera Oyuncu 6.5 153
1937 42 Suç Oyuncu 7.3 2,927
1937 42 Komedi Oyuncu 7.2 496
1936 41 Suç Oyuncu 6.3 774
1936 41 Komedi Oyuncu 7.1 78
1936 41 Suç Oyuncu 6.4 767
1935 40 Macera Oyuncu 6.7 88
1935 40 Komedi Oyuncu 6.0 121
1934 39 Komedi Oyuncu 6.2 677
1932 37 Gizem Oyuncu 7.0 838
1932 37 Komedi Oyuncu 6.1 819
1932 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,814
1931 36 Dram Oyuncu 7.8 1,158
1931 36 Dram Oyuncu 7.7 1,268
1931 36 Dram Oyuncu 6.6 567

Bayan Şeytan
1930 35 Müzikal Oyuncu 6.6 711
1930 35 Komedi Oyuncu 6.4 17
1929 34 Komedi Oyuncu 7.1 1,616

Kalp Esirleri
1928 33 Dram Oyuncu 7.0 276
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019