Giriş Kayıt
Jack Byron

Jack Byron (95)


Oyuncu

Jack Byron, 09 Eylül 1895 Kasota, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Spite Marriage (1929), (1955) Kayıp Gezegen (1955), (1932) One Hour with You (1932), (1931) Indiscreet (1931) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Byron, 30 Mayıs 1991 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1895
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 1991
Doğum Yeri: Kasota, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: John Byron
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Gezegen
1955 60 Korku Oyuncu 5.9 7,877
1943 48 Komedi Oyuncu 6.4 1,055
1941 46 Komedi Oyuncu 7.7 1,049
1940 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,294
1940 45 Suç Oyuncu 7.0 963
1938 43 Gizem Oyuncu 6.4 96
1937 42 Macera Oyuncu 6.5 150
1937 42 Suç Oyuncu 7.3 2,891
1937 42 Komedi Oyuncu 7.2 487
1936 41 Suç Oyuncu 6.3 769
1936 41 Komedi Oyuncu 7.1 74
1936 41 Suç Oyuncu 6.4 758
1935 40 Macera Oyuncu 6.7 86
1935 40 Komedi Oyuncu 6.0 120
1934 39 Komedi Oyuncu 6.2 666
1932 37 Gizem Oyuncu 7.0 784
1932 37 Komedi Oyuncu 6.1 805
1932 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,776
1931 36 Dram Oyuncu 7.8 1,147
1931 36 Dram Oyuncu 7.7 1,254
1931 36 Dram Oyuncu 6.6 555

Bayan Şeytan
1930 35 Müzikal Oyuncu 6.6 699
1930 35 Komedi Oyuncu 6.4 17
1929 34 Komedi Oyuncu 7.1 1,595

Kalp Esirleri
1928 33 Dram Oyuncu 7.0 276
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019