Giriş Kayıt
Jim Byrnes

Jim Byrnes (74)


Oyuncu

James Thomas Kevin Byrnes, 22 Eylül 1948 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

İskoçyalı (1992), Büyük Tuzak (1987), Fetching Cody (2005), Final Descent (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Thomas Kevin Byrnes
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1948
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim Byrne | James Thomas Byrnes
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 6.3 1,102
2018 Komedi Oyuncu 7.1 5,716
2015 Dram Oyuncu 6.3 580
2012 64 Animasyon Oyuncu 5.4 1,204
2012 64 Dram Oyuncu 5.9 348
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 358
2011 63 Western Oyuncu 6.1 630
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,705
2008 Suç Oyuncu 7.3 21,428
2008 60 Dram Oyuncu 5.9 56
2007 59 Animasyon Oyuncu 6.7 3,802

İskoçyalı 5
2007 59 Aksiyon Oyuncu 3.0 9,598
2007 Suç Oyuncu 7.6 2,558

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 445,054
2005 57 Dram Oyuncu 6.5 1,430
2005 57 Suç Oyuncu 5.3 15,542
2005 Suç Oyuncu 6.8 589

Patronun Kızı
2003 55 Komedi Oyuncu 4.7 29,721
2003 Dram Oyuncu 6.7 3,680

Karlar Kraliçesi
2002 54 Aile Oyuncu 6.5 3,315

Afacan Dennis Hız Kontrolünde
2002 54 Macera Oyuncu 5.1 209
2002 Macera Oyuncu 3.5 732

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 52 Aksiyon Oyuncu 4.6 20,537
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 12,097
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,951
2000 Dram Oyuncu 8.2 1,506
1999 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,280
1999 Gerilim Oyuncu 6.1 464
1999 Aksiyon Oyuncu 8.1 8,098
1998 50 Animasyon Oyuncu 5.8 2,852
1997 Dram Oyuncu 5.5 874
1997 49 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,687
1997 49 Dram Oyuncu 7.7 1,103

Gerçek Suç 2
1996 48 Komedi Oyuncu 5.7 93
1995 Gerilim Oyuncu 4.7 289
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,745
1995 47 Biyografi Oyuncu 7.0 1,147
1994 46 Komedi Oyuncu 7.1 573
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 290

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 16,293
1992 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 279

Omen IV
1991 43 Korku Oyuncu 3.9 6,971

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 2,628
1980 32 Dram Oyuncu 7.2 3,349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022