Giriş Kayıt
Kevin Byrne

Kevin Byrne


Özel Efekt

Kevin Byrne, Özel efekt.

Monte Kristo Kontu (2002), Penny Dreadful (2014), Aşka Yolculuk (2010), İnfaz (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Avcısı
2017 Dram Özel Efekt 6.2 22,012
2016 Suç Özel Efekt 5.4 13,002
2016 Dram Özel Efekt 5.4 350

İnfaz
2014 Dram Özel Efekt 7.4 51,608
2014 Dram Özel Efekt 8.2 99,106
2013 Komedi Özel Efekt 5.8 937

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Özel Efekt 6.5 37,555

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Özel Efekt 6.7 21,976
2011 Macera Özel Efekt 6.5 9,428
2011 Dram Özel Efekt 3.9 975
2011 Fantastik Özel Efekt 6.2 2,526

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Özel Efekt 6.5 84,610

İlahların Aşkı
2009 Dram Özel Efekt 6.8 18,706
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.4 5,962

Çatlaklar
2009 Dram Özel Efekt 6.7 17,816
2009 Dram Özel Efekt 5.9 421
2009 Suç Özel Efekt 7.9 6,535
2009 Dram Özel Efekt 6.2 2,624
2008 Dram Özel Efekt 6.0 5,037
2008 Suç Özel Efekt 6.8 15,760

Bu Filmde Ben Varım
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 3,507

Oğlum Jack
2007 Biyografi Özel Efekt 7.2 4,879

Manastırda Aşk
2007 Dram Özel Efekt 7.3 12,213

Sihirli mantar
2007 Korku Özel Efekt 4.7 15,209

Özgürlük Rüzgarı
2006 Dram Özel Efekt 7.5 41,925
2006 Dram Özel Efekt 7.0 931

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Özel Efekt 6.8 48,448
2005 Macera Özel Efekt 6.7 3,806

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Özel Efekt 7.3 19,454
2005 Komedi Özel Efekt 3.2 6,759

Tara Sokağı
2005 Dram Özel Efekt 6.0 1,642

Ella
2004 Komedi Özel Efekt 6.3 56,344
2004 Dram Özel Efekt 7.3 1,508

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Özel Efekt 6.9 17,835

Madalyon
2003 Komedi Özel Efekt 5.2 35,650
2003 Komedi Özel Efekt 6.1 1,592

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 118,415

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.8 118,514

Disko Domuzları
2001 Suç Özel Efekt 6.8 4,027

Godot'yu Beklerken
2001 Dram Özel Efekt 7.7 1,072

Sevimli Haydut
2000 Suç Özel Efekt 6.4 12,716
2000 Biyografi Özel Efekt 6.1 1,502

İşte Babam
1998 Romantik Özel Efekt 7.1 1,591

Uzayda Konvoy
1996 Macera Özel Efekt 5.2 6,062

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Özel Efekt 7.2 27,298
1992 Aile Özel Efekt 7.0 2,475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019