Giriş Kayıt
Zuzana Bydzovská

Zuzana Bydzovská (57)


Oyuncu

Zuzana Bydzovská, 10 Ekim 1961 Most, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

Kasaba Öğretmeni (2008), Lidice (2011), (1997) Buttoners (1997), (2005) Sıradan Delilik Öyküleri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1961
Doğum Yeri: Most, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Biyografi Oyuncu 7.0 85
2016 Biyografi Oyuncu 6.2 31
2015 54 Komedi Oyuncu 5.2 50
2015 54 Macera Oyuncu 7.3 273
2015 54 Komedi Oyuncu 7.5 38
2015 54 Macera Oyuncu 4.9 32
2015 Komedi Oyuncu 6.4 53
2014 53 Komedi Oyuncu 5.7 83
2014 53 Komedi Oyuncu 5.4 221
2013 52 Komedi Oyuncu 6.6 289
2011 50 Dram Oyuncu 6.9 1,108
2011 Dram Oyuncu 7.9 108
2010 49 Dram Oyuncu 6.0 104
2010 Dram Oyuncu    

Kasaba Öğretmeni
2008 47 Dram Oyuncu 7.0 1,281
2008 Dram Oyuncu 6.8 66
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 77
2007 46 Komedi Oyuncu 6.2 706

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 44 Komedi Oyuncu 7.4 1,438
2004 Komedi Oyuncu 6.3 43
2003 Dram Oyuncu 3.8 111

Yaban Çiçekleri
2000 39 Dram Oyuncu 7.3 1,138

Buttoners
1997 36 Komedi Oyuncu 7.6 1,547
1997 Komedi Oyuncu 8.0 291
1983 22 Komedi Oyuncu 8.1 466
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019