Giriş Kayıt
Mikhail Bychkov

Mikhail Bychkov (68)


Oyuncu

Mikhail Bychkov, 21 Haziran 1950 doğumlu oyuncu.

Dersu Uzala (1975) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1950
Diğer Bir İsmi: M. Bichkov | M. Bychkov
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Oyuncu 8.3 1,409
1983 33 Dram Oyuncu 7.5 341
1977 Macera Oyuncu    
1975 25 Macera Oyuncu 8.3 17,979
1974 24 Romantik Oyuncu 7.4 94
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018