Giriş Kayıt
Bruce Byall

Bruce Byall


Kameraman, Görsel Efekt

Bruce Byall, kameraman, görsel efekt.

Yokedici (1984), Gelinin Babası (1991), İki Erkek Bir Kadın (1989), Night of the Creeps (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: B.C. Byall
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 7.0 328,297

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Kameraman 7.5 105,809

Aman Tanrım!
2003 Komedi Kameraman 6.7 341,595

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 344,526

Korkusuz
2003 Aksiyon Kameraman 5.3 195,698
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,660

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,970

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 49,165
2002 Komedi Kameraman 7.1 22,456

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 234,277
2001 Komedi Kameraman 4.7 38,650

Titanik
1997 Dram Kameraman 7.8 937,930
1996 Biyografi Kameraman 6.4 877

Su Dünyası
1995 Aksiyon Kameraman 6.2 164,118

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Kameraman 7.2 216,769

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Kameraman 6.9 92,798

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Kameraman 8.5 890,502

Gelinin Babası
1991 Aile Kameraman 6.5 62,496

Roket Adam
1991 Aksiyon Kameraman 6.4 47,965

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Kameraman 6.8 20,009

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Kameraman 7.6 149,392

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Kameraman 7.3 58,201
1987 Dram Kameraman 6.9 1,035
1986 Komedi Kameraman 6.8 17,862

Yokedici
1984 Aksiyon Kameraman 8.0 716,886
1984 Macera Kameraman 6.3 12,398
1970 Belgesel Kameraman 8.1 14,436
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019