Giriş Kayıt
Dave Buzzotta

Dave Buzzotta


Oyuncu

Dave Buzzotta, oyuncu.

İşte Böyle Bir Kız (1999) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Buzzota
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.8 453
2016 Kısa Metraj Oyuncu    

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 Fantastik Oyuncu 5.6 4,693

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.9 78,633
1998 Fantastik Oyuncu 4.1 3,972
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019