Giriş Kayıt
Paul Butterworth

Paul Butterworth


Oyuncu

Paul Butterworth, oyuncu.

Frank (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.0 69,149

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Oyuncu 6.1 44,583

Anadan Doğma
1997 Komedi Oyuncu 7.2 91,616
1996 Suç Oyuncu 7.4 2,013
1991 Dram Oyuncu 8.7 573
1989 Dram Oyuncu 6.0 288
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,456
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019