Giriş Kayıt
Jerry Butler

Jerry Butler (60)


Oyuncu

Paul David Siederman, 13 Mayıs 1959 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Raw Talent (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul David Siederman
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1959
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gerry Butler | John Hamilton | Jerry Rillios | Pau
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 42 Belgesel Oyuncu 6.4 2,247
1987 28 Korku Oyuncu 5.9 383
1986 27 Yetişkin Oyuncu 6.3 409
1985 26 Yetişkin Oyuncu 6.9 311
1985 26 Korku Oyuncu 3.3 958
1982 23 Komedi Oyuncu 6.2 14,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019