Giriş Kayıt
Hugo Butler

Hugo Butler (53)


Senarist, Oyuncu

Hugo Butler, 04 Mayıs 1914 Calgary, Alberta, Kanada doğumlu senarist, oyuncu.

A Christmas Carol (1938), Yuvaya Dönüş (1943), Robenson Krüzo'nun Maceraları (1954), Mücrim Gönüller (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Hugo Butler, 07 Ocak 1968 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1914
Ölüm Tarihi: 07 Ocak 1968
Doğum Yeri: Calgary, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: H.B. Addis | Hugo Mozo | Philip Ansell Roll | Phil
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Belgesel Oyuncu 7.5 951
1976 Belgesel 7.4 1,861
1962 48 Macera Senarist 5.7 1,315
1962 48 Dram Senarist 6.6 1,018

Genç Kız
1960 46 Dram Senarist 7.5 2,244

Son Aşk
1956 42 Dram Senarist 6.8 1,951
1956 42 Belgesel Senarist 7.7 64

Robenson Krüzo'nun Maceraları
1954 40 Macera Senarist 6.8 3,155
1954 40 Dram Senarist 5.8 324
1951 37 Suç Senarist 7.1 1,659

Mücrim Gönüller
1951 37 Dram Senarist 7.3 2,638
1951 37 Dram Senarist 6.4 528
1950 36 Komedi Senarist 6.8 298
1950 36 Komedi Senarist 6.3 112
1949 35 Aksiyon Senarist 6.7 392

Güneyli
1945 31 Dram Senarist 7.2 2,443

Yuvaya Dönüş
1943 29 Macera Senarist 7.2 4,553
1941 27 Biyografi Senarist 7.0 1,544
1940 26 Biyografi Senarist 7.1 1,414
1940 26 Biyografi Senarist 6.9 967

Huckleberry Finn'in Maceraları
1939 25 Macera Senarist 6.9 1,007
1938 24 Gizem Senarist 6.7 292
1938 24 Dram Senarist 7.5 5,510
1937 23 Dram Senarist 6.5 454
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019