Giriş Kayıt
Grace Bustos

Grace Bustos (43)


Oyuncu

Grace Lee Bustos, 05 Mayıs 1975 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

(1999) Freaks and Geeks (1999), (2006) Ugly Betty (2006), (2001) Lizzie McGuire (2001), (2005) Jack & Bobby (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grace Lee Bustos
Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Gracie
Burcu: Boğa
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,853
2006 Komedi Çeşitli 6.6 37,103
2005 Dram Çeşitli 8.0 2,001

Gençlik Hayalleri
2002 27 Komedi Oyuncu 6.2 44,416
2001 Komedi Çeşitli 6.6 15,404
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 355
1999 Komedi Çeşitli 8.8 114,805
1998 23 Komedi Oyuncu 8.0 4,449

Ateşli Geceler
1997 22 Dram Oyuncu 7.9 215,373
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018