Giriş Kayıt
Scott Bushnell

Scott Bushnell (69)


Yapımcı, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu Yönetmeni

Carol Anne Scott, 18 Temmuz 1937 Scranton, Pennsylvania, ABD doğumlu yapımcı, kostüm tasarımcısı, oyuncu yönetmeni.

Oyuncu (1992), Sosyeteden İnsan Manzaraları (1993), Nashville (1975), Temel Reis (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Scott Bushnell, 13 Temmuz 2006 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Carol Anne Scott
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1937
Ölüm Tarihi: 13 Temmuz 2006
Doğum Yeri: Scranton, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: Scotty
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 59 Suç Yapımcı 6.3 4,048

Hazır Giyim
1994 57 Komedi Yapımcı 5.1 13,741
1994 57 Biyografi Yapımcı 6.4 4,050

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 56 Komedi Yapımcı 7.7 39,769

Oyuncu
1992 55 Komedi Yapımcı 7.6 49,745
1990 53 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,389
1988 51 Dram Yapımcı 7.0 448
1988 Komedi Yapımcı 8.0 695

Arya
1987 50 Komedi Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
5.8 2,416

Ask delisi
1985 48 Dram Yapımcı 6.1 2,134
1984 47 Dram Yapımcı 7.4 2,447
1983 46 Suç Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
6.7 1,637
1982 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
7.5 3,689

Temel Reis
1980 43 Macera Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
5.2 27,076
1980 43 Komedi Yapımcı 5.8 621

Beşli
1979 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,676

Bir Düğün
1978 41 Komedi Yapımcı 7.1 3,040

3 Kadın
1977 40 Dram Yapımcı 7.9 12,251
1977 40 Suç Yapımcı 7.0 1,984

Buffalo Bill ve Kizilderililer
1976 39 Western Yapımcı 6.2 3,765
1975 38 Dram Yapımcı 7.8 21,218
1974 37 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 4,590

Bizim Gibi Hırsızlar
1974 37 Suç Çeşitli 7.1 3,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019