Giriş Kayıt
Sophia Bush

Sophia Bush (36)


Oyuncu, Yönetmen

Sophia Anna Bush, 08 Temmuz 1982 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

2005 yılının Nisan ayında Chad Michael Murray ile evlendi.

One Tree Hill 5 (2003), John Tucker Ölmeli (2006), Otostopçu (2007), Chicago Polis Departmanı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sophia Anna Bush
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Takma İsmi: Sophie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
9.9 (24 Oy)
  • Currently 198.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanilmaz Aile 2
2018 36 Animasyon Oyuncu 8.1 99,917
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,197
2018 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,156
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.2 11,879
2016 34 Oyuncu 7.0 302
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,715
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,136

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,093
2012 Komedi Oyuncu 6.3 3,674
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 28,463
2011 29 Komedi Oyuncu 6.3 21,551
2010 28 Komedi Oyuncu    

Üç Kişilik Masa
2009 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,752
2009 27 Dram Oyuncu    
2008 26 Suç Oyuncu 6.4 1,339
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 26,242

Otostopçu
2007 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 37,566
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

John Tucker Ölmeli
2006 24 Komedi Oyuncu 5.8 73,824

Ölüm Oyunu
2006 24 Korku Oyuncu 5.1 27,852

Hız Tutkusu
2005 23 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,029
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.7 64,824

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 49,784

Hedef Noktası
2002 20 Suç Oyuncu    

Kaçıklar Üniversitesi
2002 20 Komedi Oyuncu 6.4 96,171
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,499
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018