Giriş Kayıt
Howard Busgang

Howard Busgang


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Howard Busgang, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
3.6 469
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
2.6 370
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
5.0 349
2006 Belgesel Oyuncu 7.3 3,134
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,122
1990 Komedi Oyuncu 4.9 257
1986 Komedi Oyuncu 4.7 1,470
1985 Komedi Oyuncu 5.5 1,283

Dehşet Treni
1980 Korku Oyuncu 5.9 8,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019