Giriş Kayıt
Wendell Burton

Wendell Burton (69)


Oyuncu

Wendell Ray Burton, 21 Temmuz 1947 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

The Sterile Cuckoo (1969) yapımıyla biliniyor.

Wendell Burton, 30 Mayıs 2017 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Wendell Ray Burton
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1947
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 2017
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Wendel Burton
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Oyuncu 7.5 604

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.3 511
1974 27 Dram Oyuncu 6.2 162
1973 26 Dram Oyuncu 6.5 717
1971 24 Dram Oyuncu 6.1 149
1971 24 Dram Oyuncu 6.7 409
1969 22 Komedi Oyuncu 6.9 1,639
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018