Giriş Kayıt
Wendell Burton

Wendell Burton (69)


Oyuncu

Wendell Ray Burton, 21 Temmuz 1947 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

The Sterile Cuckoo (1969) yapımıyla biliniyor.

Wendell Burton, 30 Mayıs 2017 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Wendell Ray Burton
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1947
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 2017
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Wendel Burton
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Dram Oyuncu 7.5 567

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    
1974 27 Dram Oyuncu    
1973 26 Dram Oyuncu    
1971 24 Dram Oyuncu    
1971 24 Dram Oyuncu 6.8 350
1969 22 Komedi Oyuncu 6.9 1,515
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018