Giriş Kayıt
Brien Burroughs

Brien Burroughs


Kameraman

Brien Burroughs, kameraman.

İçimdeki Katil (2010), (2011) Kovboylar ve Uzaylılar (2011), (2011) Korku Gecesi (2011), (2007) Her Best Move (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,145,234

Korku Gecesi
2011 Komedi Kameraman 6.4 93,474

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 193,155

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 595,969

İçimdeki Katil
2010 Suç Kameraman 6.1 31,367
2007 Komedi Kameraman 5.7 2,128
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019