Giriş Kayıt
T-Bone Burnett

T-Bone Burnett (71)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Joseph Henry Burnett, 14 Ocak 1948 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı.

Açlık Oyunları (2012), Büyük Lebowski (1998), Nerdesin Be Birader? (2000), Sınırları Aşmak (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Henry Burnett
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1948
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: J. Henry Burnett | T Bone Burnett | T.Bone Burnett
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Macera Yapımcı
Müzik
   
2017 Western Müzik 8.4 37,054
2017 69 Belgesel Yapımcı 7.5 24
2017 69 Belgesel Yapımcı 8.8 32

Mutlu Yıllar
2015 67 Komedi Müzik 5.8 17,796
2014 66 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.8 238
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855
2014 Suç Müzik 9.0 425,796
2014 Suç Müzik 7.3 6,231

Sen Şarkılarını Söyle
2013 65 Dram Müzik 7.5 121,496
2012 Dram Müzik
Müzik
7.7 21,553
2012 64 Belgesel Müzik
Müzik
6.9 1,055

Açlık Oyunları
2012 64 Macera Müzik 7.2 785,927
2011 63 Belgesel Oyuncu 7.3 117
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.5 13
2010 Oyuncu 6.8 1,654
2010 62 Dram Müzik 6.2 1,618

Çılgın Kalp
2009 61 Dram Yapımcı
Müzik
7.3 78,501
2008 60 Komedi 5.8 19,041

Seni İstiyorum
2007 59 Dram Müzik 7.4 100,690

Kralın Tüm Adamları
2006 58 Dram Müzik 6.2 22,519

Sınırları Aşmak
2005 57 Biyografi Müzik
Müzik
7.9 209,883

Sakın Kapımı Çalma
2005 57 Dram Müzik
Müzik
6.7 6,883

Kadın Avcıları
2004 56 Komedi Müzik 6.2 93,091
2004 56 Müzik Oyuncu 6.4 1,161

Soğuk Dağ
2003 55 Dram Müzik 7.2 130,743
2003 55 Belgesel Oyuncu 7.4 756

Aramızda Kalsın
2002 54 Dram Müzik 6.0 16,893

Nerdesin Be Birader?
2000 52 Komedi Müzik
Müzik
7.8 261,066
2000 52 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Sesler
Müzik
7.4 580

Büyük Lebowski
1998 50 Komedi Müzik 8.1 651,441

Cennetin Kapısı
1980 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019