Giriş Kayıt
Judith Burnett

Judith Burnett


Oyuncu

Judith Burnett, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizemli Kadın
2011 Gerilim Oyuncu 5.4 5,444
2006 Western Oyuncu 4.7 279

Bosanma, Le
2003 Dram Oyuncu 4.9 10,481

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.2 608,327
1981 Müzikal Oyuncu 6.5 4,497
1980 Fantastik Oyuncu 5.1 10,561

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Oyuncu 7.2 13,752

Lanetliler
1969 Dram Oyuncu 7.6 6,510
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018