Giriş Kayıt
Tam Dean Burn

Tam Dean Burn


Oyuncu

Tam Dean Burn, Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Longford (2006), Miss Julie (1999), Wedding Belles (2007), (2011) Yeryüzündeki Son Aşk (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Leith, Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut Kral
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,751
2018 Oyuncu 7.4 28
2016 Komedi Oyuncu 7.5 88
2015 Dram Oyuncu 7.4 16,703

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 87,399
2012 Suç Oyuncu 4.3 6
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,344

Savaş Atı
2011 Dram Oyuncu 7.2 133,892

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Dram Oyuncu 7.1 50,264
2011 Korku Oyuncu 6.7 1,952
2007 Komedi Oyuncu 7.1 517
2006 Biyografi Oyuncu 7.7 2,522

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 12,511
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,836
1999 Dram Oyuncu 6.3 1,153
1999 Dram Oyuncu 6.4 1,394

Asit Evi
1998 Komedi Oyuncu 6.3 6,629

Süperstar
1996 Dram Oyuncu 5.8 1,351
1988 Dram Oyuncu 7.5 414
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391
1983 Suç Oyuncu 7.2 1,088

Yerel Kahraman
1983 Komedi Oyuncu 7.4 18,320
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019