Giriş Kayıt
Sergio Bürmann

Sergio Bürmann


Sesler, Oyuncu

Sergio Bürmann, sesler, oyuncu.

Aç Gözünü (1997), Hücre 211 (2009), Tez (1996), Julieta (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sergio Burman | Sergio Burmann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sesler 6.0 2,549
2017 Komedi Sesler 7.0 7,000

Karanlık Sır
2017 Dram Sesler 6.6 13,312
2017 Komedi Sesler 6.3 14,613
2016 Komedi Oyuncu 4.6 1,333
2016 Dram Sesler 7.1 22,891
2016 Komedi Sesler 6.5 4,322
2015 Komedi Sesler 5.2 2,144
2015 Sesler 6.6 1,867
2015 Macera Sesler 8.3 3,110
2015 Komedi Sesler 5.8 3,405
2014 Dram Sesler 6.5 5,036
2013 Dram Sesler 5.7 3,120
2013 Aksiyon Sesler 5.8 2,845

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Sesler 6.4 2,823
2012 Aksiyon Sesler 5.7 809
2011 Komedi Sesler 6.9 678

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Sesler 5.8 4,234
2011 Komedi Sesler 3.9 372
2011 Dram Sesler 7.7 681
2011 Tarihi Sesler 6.0 262

Ne İstersen
2010 Dram Sesler 6.7 460
2010 Komedi Sesler 5.8 1,414

Kağıttan Kuşlar
2010 Komedi Sesler 7.1 650

Hücre 211
2009 Aksiyon Sesler 7.7 57,998
2009 Komedi Sesler 4.9 443

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Sesler 5.8 1,361
2008 Komedi Sesler 6.3 1,871
2007 Komedi Sesler 5.1 193
2007 Dram Sesler 6.7 252
2007 Komedi Sesler 7.4 2,376
2007 Sesler 5.9 328
2007 Belgesel Sesler 6.8 304
2007 Komedi Sesler 6.6 1,364
2006 Komedi Sesler 3.6 88
2006 Dram Sesler 6.4 354

Mükemmel Suç
2004 Komedi Sesler 7.1 10,243
2004 Komedi Sesler 7.2 3,397
2002 Belgesel Sesler 7.0 10
2002 Dram Sesler 6.3 225

Diğerleri
2001 Korku Sesler 7.6 306,093
2001 Dram Sesler 6.1 488

Misket
2000 Dram Sesler 7.3 5,379
2000 Dram 6.8 284

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Sesler 7.6 7,236

Fener
1998 Dram Sesler 7.0 656

Aç Gözünü
1997 Dram Sesler 7.8 58,482
1997 Dram Sesler 7.7 3,488

Tez
1996 Korku Sesler 7.5 31,939
1996 Komedi Sesler 5.6 561
1995 Dram Sesler 7.3 1,441
1995 Dram Sesler 6.0 200
1995 Komedi Sesler 7.5 793
1991 Dram Sesler 7.6 674
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018