Giriş Kayıt
Sergio Bürmann

Sergio Bürmann


Sesler, Oyuncu

Sergio Bürmann, sesler, oyuncu.

Aç Gözünü (1997), Hücre 211 (2009), Tez (1996), Julieta (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sergio Burman | Sergio Burmann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sesler 5.9 3,024
2017 Komedi Sesler 7.0 8,312

Karanlık Sır
2017 Dram Sesler 6.6 14,524
2017 Komedi Sesler 6.3 15,660
2016 Komedi Oyuncu 4.6 1,415
2016 Dram Sesler 7.1 23,521
2016 Komedi Sesler 6.5 4,497
2015 Komedi Sesler 5.2 2,215
2015 Sesler 6.6 1,924
2015 Macera Sesler 8.2 3,260
2015 Komedi Sesler 5.8 3,545
2014 Dram Sesler 6.5 5,109
2013 Dram Sesler 5.7 3,149
2013 Aksiyon Sesler 5.8 2,871

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Sesler 6.3 2,864
2012 Aksiyon Sesler 5.7 811
2011 Komedi Sesler 6.9 682

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Sesler 5.8 4,259
2011 Komedi Sesler 3.9 377
2011 Dram Sesler 7.7 694
2011 Tarihi Sesler 6.0 264

Ne İstersen
2010 Dram Sesler 6.7 465
2010 Komedi Sesler 5.8 1,433

Kağıttan Kuşlar
2010 Komedi Sesler 7.1 655

Hücre 211
2009 Aksiyon Sesler 7.7 58,529
2009 Komedi Sesler 4.9 448

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Sesler 5.8 1,373
2008 Komedi Sesler 6.2 1,890
2007 Komedi Sesler 5.1 195
2007 Dram Sesler 6.7 254
2007 Komedi Sesler 7.4 2,419
2007 Sesler 5.9 328
2007 Belgesel Sesler 6.8 307
2007 Komedi Sesler 6.6 1,376
2006 Komedi Sesler 3.6 88
2006 Dram Sesler 6.4 359

Mükemmel Suç
2004 Komedi Sesler 7.1 10,377
2004 Komedi Sesler 7.2 3,419
2002 Belgesel Sesler 7.0 10
2002 Dram Sesler 6.3 236

Diğerleri
2001 Korku Sesler 7.6 308,640
2001 Dram Sesler 6.1 506

Misket
2000 Dram Sesler 7.3 5,437
2000 Dram 6.8 284

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Sesler 7.6 7,319

Fener
1998 Dram Sesler 7.1 662

Aç Gözünü
1997 Dram Sesler 7.8 58,971
1997 Dram Sesler 7.7 3,520

Tez
1996 Korku Sesler 7.4 32,247
1996 Komedi Sesler 5.6 566
1995 Dram Sesler 7.3 1,484
1995 Dram Sesler 6.0 205
1995 Komedi Sesler 7.5 797
1991 Dram Sesler 7.6 678
1991 News Oyuncu 6.6 201
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019