Giriş Kayıt
John Burdick

John Burdick


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Burdick, kameraman, görüntü yönetmeni.

George Carlin: Jammin' in New York (1992), Dane Cook: Vicious Circle (2006), George Carlin: Doin' It Again (1990), George Carlin: What Am I Doing in New Jersey? (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 521
2013 Kameraman 7.4 2,970
2011 Komedi Kameraman 7.1 1,656
2010 Kameraman 6.8 1,642
2009 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.4 3,912
2009 Kameraman 8.0 2,147
2008 Kameraman 6.8 1,396

Untitled Bill Maher Special
2007 Komedi Kameraman 7.2 1,005
2007 Kameraman 7.2 1,335
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,480
2006 Müzik Kameraman 6.7 1,029
2005 Müzik Kameraman 6.1 1,063
2004 Müzik Kameraman 6.3 1,152
2003 Kameraman 6.3 925
2002 Aile Kameraman 5.6 983
2001 Aile Kameraman 6.0 782
2000 Aile Kameraman 6.0 589
1992 Belgesel Kameraman 8.8 2,733
1990 Komedi Kameraman 8.5 1,866
1988 Belgesel Kameraman 8.3 1,609
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,652) Supernatural (4,488) The Big Bang Theory (3,182) The Flash (2,545) Better Call Saul (1,864) A Discovery of Witches (1,816) Shameless (1,653) Titans (1,600) La Casa de Papel (1,115) Manifest (1,094)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018