Giriş Kayıt
John Burdick

John Burdick


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Burdick, kameraman, görüntü yönetmeni.

Comedy Central Roast of Donald Trump (2011), The 77th Annual Academy Awards (2005), The 74th Annual Academy Awards (2002), The 73rd Annual Academy Awards (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 489
2013 Kameraman 7.4 2,670
2011 Komedi Kameraman 7.2 1,498
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.4 3,609
2009 Kameraman 8.0 2,084
2008 Kameraman 6.8 1,340

Untitled Bill Maher Special
2007 Komedi Kameraman    
2007 Kameraman 7.3 1,301
2006 Komedi Kameraman    
2006 Müzik Kameraman 6.7 1,001
2005 Müzik Kameraman 6.1 1,043
2004 Müzik Kameraman 6.4 1,123
2003 Kameraman 6.3 895
2002 Aile Kameraman 5.6 969
2001 Aile Kameraman 6.0 769
2000 Aile Kameraman 6.0 571
1992 Belgesel Kameraman    
1990 Komedi Kameraman    
1988 Belgesel Kameraman    
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018