Giriş Kayıt
John Burdick

John Burdick


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Burdick, kameraman, görüntü yönetmeni.

George Carlin: Jammin' in New York (1992), Dane Cook: Vicious Circle (2006), George Carlin: Doin' It Again (1990), George Carlin: What Am I Doing in New Jersey? (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.8 533
2013 Kameraman 7.4 2,998
2011 Komedi Kameraman 7.1 1,703
2010 Kameraman 6.8 1,650
2009 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.4 3,954
2009 Kameraman 8.0 2,160
2008 Kameraman 6.8 1,405

Untitled Bill Maher Special
2007 Komedi Kameraman 7.2 1,015
2007 Kameraman 7.3 1,345
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,503
2006 Müzik Kameraman 6.7 1,036
2005 Müzik Kameraman 6.1 1,075
2004 Müzik Kameraman 6.4 1,159
2003 Kameraman 6.3 930
2002 Aile Kameraman 5.6 987
2001 Aile Kameraman 6.0 786
2000 Aile Kameraman 6.0 591
1992 Belgesel Kameraman 8.8 2,806
1990 Komedi Kameraman 8.4 1,922
1988 Belgesel Kameraman 8.3 1,651
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019